top of page

SUCCESS IS A MINDSET

Stand up_

Waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten.

Donderdag_28 september 2023

19u_Den Bussel_Keerbergen

Wat hebben Topsporters en Ondernemers met elkaar gemeen?

Hoe kunnen zij elkaar inspireren en motiveren?

En wat zijn hun sleutels tot succes?

 

Get inspired

Laat je inspireren door 6 boeiende persoonlijkheden uit de sportwereld en het bedrijfsleven tijdens een avondvullend programma, met keynote en panelgesprek, inclusief driegangendiner. 

 

Meet & Connect

Een uitgelezen kans om contact te leggen met ondernemers met een hart voor sport.

 

Fundraising

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de uitbouw van de GGC, een internationale turnwedstrijd die op 11-12 november voor de 13e keer wordt georganiseerd in Keerbergen.

 

Een initiatief van De Gympies keerbergen, thuisbasis van Olympiërs Rune Hermans en Lisa Vaelen.

Editie 2023 

Dominique Monami

Dominique Monami stootte als eerste Belgische tennisster ooit door tot de top-10 van de wereld. Ze won 4 titels in de WTA Tour, werd uitgeroepen tot Belgische Sportvrouw van het Jaar en Sportpersoonlijkheid en nam twee keer deel aan de Olympische Spelen. Van eind 2016 tot begin 2018 was ze captain van het Belgische Fed Cup Team.

Momenteel is ze Vicevoorzitter van het BOIC en actief als veerkrachtcoach/ loopbaancoach en als keynotespeaker voor 'Better Minds at Work'.

Lees hier meer over Dominique en waarom zij ervoor koos om mee te werken aan ons event.

Key Note

Cédric Van Branteghem

Scheerde hoge toppen in de atletiek, verbeterde het Belgische record op de 400 meter. Tweevoudig Olympiër, nam deel aan de Spelen in Athene in 2004 en aan de Spelen in Peking in 2008, waar hij vierde werd met de estafetteploeg 4 x 400m. Kreeg in 2002 en 2003 de Gouden Spike uitgereikt.

Hing in 2010 zijn spikes aan de wilgen en volgde Wilfried Van Meert op als meetingdirecteur van de Memorial Van Damme. Werd in december 2022 aangesteld als CEO van het Belgisch en Olympisch Internationaal Comité.

Lees hier meer over Cédric en waarom hij ervoor koos om mee te werken aan ons event.

Panel

Hanna Mariën

Naast Dominique en Cédric een derde Olympiër te gast! Won samen met Kim Gevaert, Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée goud op de Olympische Zomerspelen in Peking en brons op de wereldkampioenschappen in Osaka, met de Belgische 4 x 100 m estafetteploeg. In 2014 behaalde ze met het Belgische bobsleeteam 'Belgian Bullets' een zesde plaats op de Olympische Winterspelen 2014 in Sotsji. Momenteel werkt Hanne als coördinator Topsport Skeleton en als sporttechnisch coördinator bij de Vlaamse Schaatsunie. 

Lees hier meer over Hanna en waarom zij ervoor koos om mee te werken aan ons event.

Panel

Piet den Boer

Voetballegende, die eind jaren 80 furore maakte bij KV Mechelen, waar hij de beker, landstitel en Europacup II veroverde in het seizoen 1987/88. Maakte zich onsterfelijk toen hij Malinwa naar de overwinning kopte in de Europacup II-finale tegen Ajax in 1988.

Sinds 2019 is hij G-Sportambassadeur van de stad Mechelen en nauw betrokken bij de organisatie van de Special Olympics die in mei 2023 plaatsvinden in Mechelen.

Lees hier meer over Piet en waarom hij ervoor koos om mee te werken aan ons event.

Panel

Maarten Thysen

Fysiotherapeut aan wie de grootste Belgische kampioenen hun lichaam toevertrouwen: van Nafi Thiam over de broers Borlée tot wereldkampioen schaatsen Bart Swings, die al meer dan zeven jaar geen enkele serieuze blessure meer heeft gehad. In 2013 richtte Maarten samen met Johan Bellemans en Lieve Deckers de Belgian Sports Clinic GRIT op. 'De man met de gouden handen' maakt sinds 2007 deel uit van Team Belgium en begeleidde de Belgische top op liefst 7 (zeven!) Olympische spelen. Won in 2022 het Vlaamse Sportjuweel voor Beste Topsportversterker van het jaar.

Lees hier meer over Maarten en waarom hij ervoor koos om mee te werken aan ons event.

Panel

Marijke Schroos

Bouwde een indrukwekkende carrière uit bij Microsoft Belux. Sinds 2017 aan het hoofd van de afdeling "Public sector" en sinds oktober 2022 als General Manager van Microsoft België-Luxemburg. Met haar achtergrond als sociale wetenschapper is Marijke zich bewust van de impact die een technologiereus als Microsoft kan hebben op de maatschappij, en wil ze inzetten op diversiteit, inclusie en de dichting van de digitale kloof. Marijke wordt regelmatig gevraagd om haar inzichten te delen, onder meer over levenslang leren en 'learning to fail'.

Lees hier meer over Marijke en waarom zij ervoor koos om mee te werken aan ons event.

Programma

19:00

 

19:30

 

20:00

 

20:30

 

21:00 

22:00

Onthaal

Verwelkoming en voorgerecht

 

Keynote

Hoofdgerecht

Panelgesprek

Dessert & Netwerking

Tickets

Voor dit unieke evenement hebben wij 3 opties:

Individual - 175 euro

1 seat, inclusief 3-gangendiner, keynote, panelgesprek en netwerking

1/2 Table - 800 euro

5 seats, inclusief 3-gangendiner, keynote, panelgesprek en netwerking

Table - 1.500 euro

10 seats, inclusief 3-gangendiner, keynote, panelgesprek en netwerking

Anker 1

Partners

Delaware ADV.png
Artboard 4.jpg
logo inpro.jpg
garage nissan leo peeters logo nagemaakt.png
gemeente keerbergen.jpg
logo vlaams-brabant.jpg
bottom of page