top of page

SUCCESS IS A MINDSET
MAKE IT HAPPEN !

inge.png

"Een ondernemer of topsporter kan maar succesvol zijn, als hij kan steunen op een sterk en duurzaam netwerk!"

Inge Van Belle
Panellid 2022

"Success is a mindset. Make it happen!"  Wat roept deze leuze spontaan bij jou op?

Je kan alleen maar succesvol zijn als sportvrouw/-man, als ondernemer, of in het leven tout court, als je erin slaagt om abstractie te maken van je huidige omstandigheden. Als je gelooft in de maakbaarheid van de toekomst. Succes is vooral weggelegd voor wie een duidelijk beeld heeft van waar hij/zij naartoe wil. Je moet dus zelf ook geloven dat je succesvol kan zijn.

 

Mijn ervaring leert dat atleten en ondernemers hier over het algemeen beter in slagen. Op die manier kunnen ze wellicht een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen.

Waarom ben je ingegaan op de vraag van de Gympies om deel te nemen aan dit event?

 

De thematiek ligt me nauw aan het hart. Eindelijk brengt een Vlaamse sportclub dit item ter sprake. Uniek in Vlaanderen! De gemeente Keerbergen mag terecht trots zijn dat ze een dergelijke dynamische sportclub mag huisvesten.

 

Hoewel ik al enkele jaren in het buitenland woon en werk, voel ik me nog sterk verbonden met Keerbergen. Niet in het minst omdat ik me jarenlang engageerde op sociaal, politiek en sportief vlak. Keerbergen blijft in mijn hart. Met andere woorden: Op deze vraag kon ik echt niet ‘neen’ zeggen.

Wat is de core business van het bedrijf waarvan je momenteel zaakvoerder bent? 

Herculean Alliance is gespecialiseerd in medewerkersbetrokkenheid (employee engagement). We helpen bedrijven om medewerkers te motiveren via adviesverlening, keynotes, technologie en evenementen in binnen- en buitenland. We organiseren ook challenges zoals Hercules Trophy, de Olympische Spelen voor bedrijven en Pink Ladies Games, ten voordele van Think Pink, voor actieve vrouwen met het hart op de juiste plaats. Daarnaast zijn we ook de drijvende kracht achter de Employee Engagement Awards, i.s.m. Kanaal Z. Onze kantoren zijn gevestigd in België en in Dubai (VAE). Herculean Alliance maakt deel uit van Duval Union.

Over Inge
 
Internationale onderneemster met Keerbergse roots, woonachtig in Dubai
Studeerde Slavistiek en Rechten aan de universiteit van Gent, Leuven en Namen
Auteur van het boek “Employee Engagement, what else” - samen met Klaus Lommatzsch
Keynote speaker over leiderschap, bedrijfscultuur en medewerkersbetrokkenheid
Oprichtster Hercules Trophy, Pink Ladies Games, Employee Engagement Awards
Strategisch adviseur bij o.a. Dubai Police

Leidde internationale engagement projecten in 10 landen

bottom of page