top of page

SUCCESS IS A MINDSET

MAKE IT HAPPEN_

Moderator, keynotespeaker & panel

Dominique.png

Dominique Monami

Dominique Monami stootte als eerste Belgische tennisster ooit door tot de top-10 van de wereld. Ze won 4 titels in de WTA Tour, werd uitgeroepen tot Belgische Sportvrouw van het Jaar en Sportpersoonlijkheid en nam twee keer deel aan de Olympische Spelen. Van eind 2016 tot begin 2018 was ze captain van het Belgische Fed Cup Team. Momenteel is ze Vicevoorzitter van het BOIC en actief als veerkrachtcoach/loopbaancoach en als keynotespeaker voor 'Better Minds at Work'.

Lees hier meer over Dominique en waarom ze ervoor koos mee te werken aan ons event.

Ex-Keerbergenaar en al 20 jaar lid van Golf Keerbergen

Gella 2.png

Gella Vandecaveye

Met een bronzen en zilveren medaille op de Olympische spelen in 1996 en 2000 is Gella Vandecaveye een boegbeeld van het Belgische vrouwenjudo. Ze werd ook twee keer wereldkampioen, 7 keer Europees kampioen en 23 keer Belgisch kampioen! Daarnaast won ze enkele prijzen zoals Sportvrouw van het jaar, Sportpersoonlijkheid van het jaar en de Trofee van Sportverdienste. Na haar topsportcarrière heroriënteerde Gella zich tot zelfstandig onderneemster in 'PR & Sport Consulting'. Haar levensmotto is mensen inspireren en een fitte levensfilosofie promoten.

Lees hier meer over Gella en waarom ze ervoor koos mee te werken aan ons event.

Eerste keynotespeaker in Keerbergen!

Rudy.png

Rudy Heylen

Een van de bekendste sportpsychologen van ons land. Als mental coach verbonden aan sportclubs in binnen- en buitenland. Daarnaast begeleidt hij individuele sporters om betere prestaties te halen en doceert hij sportmanagement aan de VUB.

Begeleidde als mental coach o.a. Niels Albert, Wout Van Aert, Club Brugge, Standard en Thomas Pieters. Momenteel is hij aan de slag bij Royal Antwerp FC. Zaakvoerder van 'Heavy Mental'.

Lees hier meer over Rudy en waarom hij ervoor koos om mee te werken aan ons event.

Heeft gymnasten van de Gympies Keerbergen in topsporttraject begeleid.

Niels.png

Niels Albert

Was 10 jaar lang een van de blikvangers van het Belgische veldrijden. Werd Belgisch kampioen in 2011, twee keer Wereldkampioen (in 2009 en 2012) en won twee keer de Wereldbeker Ook naast het veld viel hij regelmatig in de prijzen. Zo werd hij tot drie keer toe bekroond met de Kristallen Fiets. Moest zijn topsportcarrière vervroegd afbreken en opende met succes een eigen zaak, de Niels Albert Bike Store.

Lees hier meer over Niels en waarom hij ervoor koos om mee te werken aan ons event.

Ondernemer op de grens van Keerbergen.

inge.png

Inge Van Belle

Stond mee aan de wieg van Herculean Alliance en de Pink Ladies Games. Zet in op Employee Engagement met de organisatie van teamevenementen, waaronder Hercules Trophy, een ludieke competitie tussen bedrijfsteams, de Pink Lady Games en de Employee Engagement Awards

Gepassioneerd door communicatie en employee engagement.

Lees hier meer over inge en waarom ze ervoor koos om mee te werken aan ons event.

Keerbergse onderneemster.

dimitri-de-conde detour.png

Dimitri de Condé

Speelde 10 jaar lang in de hoogste voetbalklasse, waar hij als middenvelder hoge toppen scheerde bij onder meer Standard Luik, Sporting Charleroi en Lommel SK. Sinds 2015 is hij Technisch Directeur bij de Belgische eersteklasser KRC Genk.

‘De man van 80 miljoen’ realiseerde een recordomzet met zijn transferbeleid en wordt geroemd om zijn koopmanschap. Beste Technisch Directeur van België volgens Sport/Voetbalmagazine.

Lees hier meer over Dimitri en waarom hij ervoor koos mee te werken aan ons event.

Dochter Deana volgde enkele jaren het topsporttraject van de Gympies Keerbergen.

Anker 1

Partners

Delaware ADV.png
Stabilogics rechthoek.jpg
logo inpro.jpg
bottom of page