top of page

Mail van Margo uit de States (2)

Only a crazy dream until you do it! Een droom die is uitgekomen voor Margo Van Linden: in augustus stapte ze het vliegtuig op richting Michigan, waar ze haar turncarrière kan voortzetten als College Student aan de Western Michigan University! Wij mogen meegenieten van haar belevenissen via deze blog.


Michigan, 8 september 2021


De eerste 14 dagen van mijn avontuur als Bronco zijn voorbij gevlogen! Na de oriëntatieweek ben ik bijna zelf klaar om een rondleiding te geven op de campus. De lessen zijn gestart en mijn eerste taak voor biologie heb ik goed afgewerkt. Dat heeft wel een uur of 9 geduurd, maar om goed te scoren had ik dat er wel voor over.De meisjes van het gymteam zijn echt heel lief. We zijn met 19 in de groep, waarvan 9 “Freshman” of eerstejaars. Daarna word je Sophomore, dan Junior en dan pas Senior.


Wisten jullie...

* dat de brug hier zo ver open staat dat ja, ja, zelfs ik, er bijna helemaal tussen pas

* dat mijn lakens en dekens nog steeds onderweg zijn (ik denk dat ze te voet of met de fiets zijn 😂)

* dat alle atleten het academiejaar mochten inhuldigen

* dat de turn- en huisregels best wel streng zijn, maar dat ik daar al goed op 'getraind' was

* dat de vloer in de gymzaal heel goed springt

* dat het water in “the lake” van Michigan echt zalig warm is en er ook grote golven aanspoelen

* dat alle nieuwe gymnasten hun naam op een “ie” eindigt en ze mijn naam bijna niet kunnen uitspreken...

See you later alligator!

Margo
362 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page