top of page

Kunnen de deelnemers de show volgen in de zaal?

Alle deelnemers van een show volgen 1 deel van de show (het deel waarin ze niet optreden, dus ofwel voor ofwel na de pauze) in de showzaal. Ze zitten dan niet bij de ouders, maar allemaal samen in een voorbehouden vak, onder begeleiding van de trainers. Het deel waarin ze zelf optreden, volgen ze de show op een groot scherm in een aparte zaal, ook hier onder begeleiding van de trainers. Voor de jongste kleuters voorzien we een aparte ruimte, waar ze zich kunnen uitleven met allerlei spelletjes.

Kan ik mijn kind afhalen tijdens de pauze?

Neen, we verwachten dat alle deelnemers van begin tot einde aanwezig blijven, onder begeleiding van de trainers. Na afloop van het slotnummer kunnen alle kinderen worden afgehaald in de kleedkamers.

Kan ik een filmopname kopen?

Van elke show afzonderlijk wordt een integrale filmopname gemaakt met 4 vaste camera's, door een professionele firma, IVP uit Betekom. Deze opnames worden te koop aangeboden. Bestellen (mits betaling) kan tijdens de generale repetitie of na afloop van elke show. Kostprijs 15 euro. Levering circa 4-6 weken later.

Veel gestelde vragen

GYMPIESAIRLINES

plane blue.png
bottom of page