EINDE SEIZOEN 2020-2021
calendar.png

Wij hopen in juni nog alle lessen indoor te kunnen hervatten, indien de corona-maatregelen het toelaten.

Laatste jeugdlessen op zondag 27 juni.

Laatste groepslessen voor volwassenen op woensdag 30 juni.

891911.png
ZOMERLESSEN

Voor de jeugd richten we enkele zomerkampen in. Alle info vind je hier. Voor de volwassenen richten we in aug. enkele lessen in op maandag- en dinsdagavond. Eind juli ontvangen onze leden een mailing hiervoor.

Een wekelijks aanbod van 69 (!) lessen, met 16 extra lessen in ons jeugd-programma, en nieuw voor onze volwassenen: Animal Flow! Bekijk het volledige programma in onze nieuwe folder of op onze website.

folder.png
VOORINSCHRIJVINGEN

Van 15 tot 30 juni konden Gympies-leden (en hun broers/zussen) met voorrang inschrijven. De voor-inschrijvingen zijn nu afgesloten. In juli is het clubsecretariaat gesloten.

Vanaf 1 augustus worden de inschrijven terug geopend, nu ook voor nieuwe leden, via de websiteGeen voorrang meer voor oud-leden vanaf deze datum.

Afbeelding1.png
START SEIZOEN 2021-2022

Alle lessen starten terug vanaf woensdag 1 september. Gratis proefles mogelijk in de lessen die niet volzet zijn. Controleer dus eerst via het inschrijvingsplatform of er nog plaats is.

FAQ.png

Veel gestelde vragen & antwoorden

"Ik wil eerst een proefles volgen vooraleer in te schrijven, maar als ik wacht tot september, is de les misschien al volzet?"

Klopt! Als je zeker wil zijn van je plaats, kan je best zo snel mogelijk inschrijven.
Valt de proefles in september tegen, dan heb je 2 opties:
1/ je kiest een andere les uit ons programma en je lidmaatschap blijft behouden 
2/ je schrijft je terug uit: tot eind september krijg je je lidgeld terugbetaald, verminderd met 25 euro aansluitingskosten.
"Kan mijn zoon/dochter in een andere leeftijdsgroep inschrijven, om samen met broer, zus of vriendjes te turnen?"
 
Neen, we houden ons strikt aan de voorgestelde leeftijdsindeling. We maken enkel uitzondering voor kinderen die op school in een andere leeftijdsgroep zitten dan hun geboortejaar. Je kan dit aanvragen via info@gympies.be.