Alle groepen (uitgezonderd G-Gym) nemen deel aan dit evenement. Gezien het grote aantal leden, spreiden we de verschillende groepen over 3 shows (de indeling kan je hier bekijken).

Deelname is gratis, maar kan enkel mits INSCHRIJVING! Inschrijven kan tot 1 november!

Enkele vuistregels:
- als je groep in 2 of 3 shows optreedt, dan neem je deel aan die 2 of 3 shows (alles of niets dus, want de trainers kunnen geen 2 of 3 verschillende choreo's in elkaar steken voor 1 nummer)
- ben je lid in meer dan 1 groep (bijv. toestelturnen + trampoline), dan kan je voor elke groep apart beslissen of je al dan niet deelneemt.
- hou er rekening mee dat er een generale repetitie voorzien is op zaterdag, van 's ochtends tot in de late namiddag (uurregeling vind je hier) en dat je voor elke show 1 uur op voorhand aanwezig moet zijn.
-
alle deelnemers blijven tot het einde om deel te nemen aan een gezamenlijk slotmoment (kinderen afhalen tijdens de pauze is niet mogelijk)

Hoe inschrijven?
Alle leden krijgen in elke les die ze volgen, een brief met een inschrijvingsformulier. (je vindt de brief ook hier terug). Vul voor elke groep waarvan je lid bent en wilt deelnemen aan de turnshow, een formulier in en geef dat af aan je lesgever. Dus als je bijv. toestelturnen doet bij Charlotte op zaterdag en trampoline op zondag bij Edwin, en je wil voor beide groepen deelnemen aan de turnshow, dan geef je zowel aan Charlotte als aan Edwin een inschrijvingsformulier af.

back

Share