Gevarieerd recreactief turnaanbod vanaf 3 jaar

Groepslessen aerobics, figuurtraining, zumba,...

Wedstrijdgroep DEMO

Wedstrijdturnen voor meisjes

Jan 2018 - juni 2018

Inschrijvingsformulier 'Groepslessen Volwassenen'


Via onderstaand formulier kunt u online inschrijven voor het seizoen 2017-2018. Als u de inschrijving hebt voltooid, ontvangt u via mail de betaalgegevens voor het lidgeld. De bedragen van het lidgeld worden aangepast in januari en in april. Het lidgeld moet binnen 3 dagen worden overgemaakt, zoniet wordt de inschrijving automatisch geannuleerd door het programma. 

Enkele vuistregels:
- Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het lidgeld, u ontvangt dan een attest via mail.
- Gebruik voor de betaling de gestructureerde mededeling die u via mail ontvangt.
- Vul voor elk lid een apart formulier in, en betaal ook het lidgeld voor elk lid afzonderlijk, met vermelding van de juiste gestructureerde mededeling.
- Respecteer voor de jeugdlessen de aangeduide leeftijdsgrenzen per groep, zoniet kan de inschrijving achteraf geannuleerd worden door de club. Afwijkingen worden toegestaan voor kinderen die op school in een andere leeftijdsgroep zitten. Neem hiervoor contact met ons op via info@gympies.be.
- Met uw inschrijving verklaart u zich akkoord met het huishoudelijk reglement van de club. 


Uitbreiding bestaande inschrijving ?

Bent u al ingeschreven voor het seizoen 2017-2018, maar wilt u een extra lesuur toevoegen? Vermeld dan hieronder uw e-mailadres en het nummer van uw eerdere inschrijving (bestelling). U kunt dan uw eerste inschrijving uitbreiden, zo betaalt u minder lidgeld. Het nummer van uw eerdere inschrijving kunt u opvragen via info@gympies.be.

E-mail* Bestelling nr.*

NIEUWE INSCHRIJVING 2017-2018 - Persoonsgegevens

Velden met een * zijn verplicht. Gebruik schuine strepen voor de geboortedatum (dd/mm/jjjj). OPGELET: hotmail en yahoo blokkeren onze mails, daardoor kan je niet inschrijven met een hotmail of yahoo-mailadres!

Naam* Voornaam*
Adres*
Postcode* Gemeente*
Geboortedatum* (dd/mm/jjjj)
Geslacht*      
Telefoon E-mail*
Maak uw keuze :       All-in Formules       ProgrammaShare