8 april

Stage Mechelen woensdag

Na een nachtje goed slapen, sommige op een betere matras als anderen, werd iedereen goedgezind wakker. Na een stevig ontbijt vertrokken we weer richting turnzaal. Maar het was hier nog niet warmer dan gisteren. We begonnen met een zware training vol met acro en tumbling, maar iedereen deed echt heel hard zijn best wat al heeft geleid tot vele nieuwe delen en reeksen. We hadden vandaag wel gezelschap van de oudere jongens van AGH, wat bij sommige gymnasten wel voor wat afleiding zorgde.

Op het moment dat alle buikjes begonnen te knorren, stond onze kookploeg klaar met verse soep en smoskes op het grasplein naast de turnzaal. Wat een service !

Genietend in het zonneke had iedereen wat platte rust. Na een uurtje goed rusten, was het tijd voor een danstraining. Alle details en pasjes moeten tot in de puntjes afgewerkt worden. Zo kunnen we onze goede wedstrijdresultaten zeker behouden! De training werd afgesloten met tumbling en conditietraining. Toen we terug thuiskwamen, had onze kookploeg, verkleed in bomma-thema, gezorgd voor een lekkere gezonde maaltijd! Rijst met kip en ratatouille. Als avondactiviteit was er een soort van 1 tegen allen die moest eindigen in een voetbalmatch van trainers en kookouders versus de gymnasten. Er moest gezorgd worden voor shirtjes, inkomticketjes, spandoeken en een speciale openingsceremonie. Na een uur voorbereiden was het zover: De match van de avond! Na een spannende wedstrijd met een doelpunt van Delphine en een penalty gelukt door Sigrid, zijn de trainers en kookouders gewonnen met 2-0!!! Maar wat zou de tegenprestatie zijn van de gymnasten ????

Sfeerbeelden

Share