22 februari 2014

Knap derde op Demoteam Happening in Oostende!

Zaterdag 22 februari... eerste belangrijke afspraak van het seizoen voor het Gympies-Demoteam. Voor het eerst ons gloednieuw nummer presenteren aan publiek én jury - altijd spannend!

Na de indrukwekkende opvoering rond een diamantroof vorig seizoen, was het nu reikhalzend uitkijken naar een totaal nieuw thema... Deze keer belanden onze jongens en meisjes in de jungle na een bloedstollende vliegtuigcrash. Alweer zeer origineel tot leven gebracht met wervelende turn- en dansmoves!

45 jongens en meisjes in een prachtig samenspel, onder leiding van een gemotiveerd trainersteam... Met een speciale pluim ook voor de creatieve ouders van het Demo-team die een prachtig decordoek schilderden. Kortom, een goed geoliede machine die meteen goed gestart is met een derde plaats op 13 teams. Proficiat!

Klik hier om een filmpje van de wedstrijdoefening te bekijken

Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende! Knap derde op Teamhappening Oostende!

Share