2 mei 2015

Gympies winnen Goud in het demo-circuit!

Derde keer, goede keer… na twee keer nipt naast de hoofdprijs te hebben gegrepen in Oostende en in Mariakerke, was het op de Maneblusserscup in Mechelen eindelijk prijs! Het Gympies-Demoteam eindigde als eerste van 15 teams, met een score van 84,450. Zowel voor de moeilijkheidsgraad als voor de uitvoering zette de Keerbergse club de hoogste scores neer met hun nummer Evil Spirits of the Desert. Trainster Elena Cools: “De delen stonden, de dans was expressief, afgewerkt en met de juiste emoties, de reeksen waren supergoed en allemaal synchroon….kortom een verdiende eerste plaats!”.

Het trainersteam had dan ook niets aan het toeval overgelaten. In de paasvakantie werd extra hard getraind tijdens de jaarlijkse stage. Inspanningen die dus hun vruchten hebben afgeworpen.

Blikvangers waren ook deze keer de prachtige decorelementen die door de ouders van de ploeg in elkaar werden geknutseld, en de haast professionele grimage, eveneens met dank aan de inzet van de ouders.

Volgende week op 9 mei staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma van het Demo-team, de Ros Beiaard Cup in Sint-Gillis Dendermonde. De jongens en meisjes van de Gympies hebben de smaak van de overwinning goed te pakken en zullen er alles aan doen om opnieuw goud in de wacht te slepen!

Share