Demo-team blikt terug op schitterend seizoen met 3 bekers en een 2e plaats in het algemene klassement!

Het Gympies Demo-team behaalde afgelopen weekend een prachtige podiumplaats op de Ros Beiaard Cup van het Demo-circuit. Daarmee werd het wedstrijdseizoen afgesloten met een welverdiende derde plaats. De Gympies sleepten dit seizoen drie trofees in de wacht, een tweede plaats in Oostende, een tweede plaats in Gent en een vierde plaats in Mechelen.

De Gympies Keerbergen hebben nog maar een kort Demo-verleden. Het begon allemaal twee jaar geleden met het nummer ‘Michael Jackson’ waar ze direct in het midden van het klassement van het B-circuit scoorden. Vorig jaar schoven ze met het nummer ‘Twilight’ op naar een vijfde plaats, terwijl ze dit jaar op de totale ranking een gedeelde tweede plaats behaalden.

Het Demo-team Keerbergen is in volle ontwikkeling en steeds op zoek naar nieuw turntalent op gebied van dans, acro en tumbling. Op zondag 12 mei worden er in de sporthal te Keerbergen dan ook selectietesten georganiseerd. Bij interesse, gelieve contact op te nemen via demo@gympies.

Binnenkort kan je het Dem-team nog eens dicht bij huis aan het werk zien, namelijk in de gemeentelijke sporthal van Keerbergen. Want tijdens de Gympies-GymnovaCup verzorgt het Demo-team een optreden op zaterdag 18 mei, rond 18 uur. Graag tot dan!

Patrik Cools

Share