zaterdag 4 mei

Knappe derde plaats op Ros Beiaard Cup!

Dit is het laatste verslag van het demo-wedstrijdseizoen. Het feit dat er vorige keer geen verslag was, had niets te maken met het niet behalen van een podiumplaats, echter wel, met het tijdsgebrek van ondergetekende. Het is natuurlijk wel prettiger een verslag te schrijven over een wedstrijd waar De Gympies een podiumplaats behalen, wat bij deze voor de derde keer dit seizoen bewaarheid werd.

De dag begon met veel handicappen. Een hoofdtrainer die op stage was en 5 ontbrekende gymnasten. Dit laatste zorgde voor heel wat aanpassingen aan het nummer, die slechts op één weekend werden ingeoefend. Het inturnen verliep vrij slordig, maar dat is wel geen uitzondering. Ondanks al die gebreken verliep de wedstrijd vlotjes, mooie formaties, mooie lijnen, weinig fouten en ten gepaste tijde een brede glimlach. Dit alles leidde tot een welverdiende derde plaats.

Het Gympies Demo-team heeft een mega-fantastisch seizoen achter de rug, wat zeker in de analen van de Gympies geschiedenisboeken mag komen. Met zo’n korte voorgeschiedenis met 3 bekers naar huis komen is zeker een pluim waard. De trainers zijn dan ook in feeststemming en zijn de gymnasten van het Demo-team dan ook uiterst dankbaar voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Ook worden alle andere mensen die achter de schermen werken bedankt, zoals de naaiploeg, de materiaalploeg, de schminkploeg en de uiterst enthousiaste supporters.

Het Demo-team zal nog een laatste keer het succesnummer ‘Diamonds are forever’ vertonen tijdens de Gympies Gymnovacup.

Het Gympies Demo-team is al volop in de weer om de groep uit te breiden en een nieuw nummer samen te stellen.

Verslag: Patrik Cools

3e plaats op Ros Beiaard Cup!

3e plaats op Ros Beiaard Cup!

3e plaats op Ros Beiaard Cup!

3e plaats op Ros Beiaard Cup!

Share