14 december 2013

Goud en Zilver voor Pupillen in Nazareth

Zaterdag 14 december namen Alina, Lenka en Louise deel aan de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen in Nazareth.

Voor Alina en Louise was het hun allereerste officiële wedstrijd. Zij namen deel in de categorie Prepupillen (°2006), en wisten meteen allebei een gouden plak in de wacht te slepen. Een knappe prestatie als je weet dat van de 34 deelnemers slechts 6 meisjes Goud behaalden. 13 meisjes wonnen Zilver en 15 meisjes behaalden Brons.

Bij de Pupillen (°2005) werd onze club vertegenwoordigd door Lenka, die nu aan haar tweede wedstrijdseizoen toe is. Ook in deze jonge categorie was de jury bijzonder streng: van de 27 deelnemers won niemand Goud, 5 meisjes wonnen Zilver en het merendeel (22 meisjes) behaalde Brond. Lenka turnde een heel mooie wedstrijd en werd beloond met Zilver.

Proficiat meisjes! En een dikke bravo aan het trainersteam...

Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth! Goud en Zilver voor onze Pupillen in Nazareth!

Share