28 maart 2015

Cato en Imke Belgisch kampioen!

Op 28 maart vonden de Belgische Kampioenschappen Artistieke Gymnastiek voor het A-niveau plaats in Malmédy.

Bij de Miniemen IIA was het Cato Fleurackers die haar favorietenrol waarmaakte en na een felbevochten strijd het hoogste schavotje mocht betreden, gevolgd door Jade Van Steenkiste en Kobie Vanhaelst. Voor Cato is het het tweede jaar op rij dat ze zich Belgisch Kampioen mag noemen! Brehanca Goudlbourne, opgevist als reserve, verbaasde iedereen met een strakke wedstrijd, en een schitterende 7e plaats.

Ook bij de Beloften ging de Belgische titel naar Keerbergen dankzij Imke Wolthuizen. Zilver was voor de Waalse Oriane, en Brons voor Alysha Senders. Ines Gilson kampte in de aanloop naar het Belgisch met een lichte blessure, maar wist zich meer dan goed te verdedigen en eindigde knap vijfde.

Bij de Juniors hield Marthe Hoskens mooi stand in een zeer sterk deelnemersveld. Marthe eindigde 8e, op vier tiende van de vierde plaats. Maar we onthouden vooral een zeer mooi geturnde wedstrijd.

Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen Cato en Imke Belgisch Kampioen

Share